Energiapäivät 2012

29. helmikuuta 2012

Elämää Kuoppakankaan jälkeen


Vuoden 2011 alusta jäin eläkkeelle Kuoppakankaalta. Seuraan tietenkin lehdistä ja täältä netistä koulun tapahtumia, onhan siellä vielä paljon tuttuja.

Ilahduin kovasti tästä Warkauden Lehden etusivun kuvasta:


Uutisviisaat-kilpailun voitto oli tietenkin uljas suoritus, mutta kuva kertoo jotakin vielä paljon tärkeämpää. Herrasmiehet siinä kättelevät ilmeisesti kisan tuomareita. Loistavaa Aaro, Sampo ja Samuli! On hyvä, että yläasteikäisistä näkyy joskus jossain tämäkin puoli.

Eläkkeelle jäädessään sitä tietenkin miettii, mihin kaiken vapautuvan ajan oikein käyttäisi. Minä olen lisännyt reilusti sekä liikuntaa että velttoilua.

Liikuntaosastoon kuuluu näin talvella paljon hiihtoa, ihan liikaa kuntosalia ja lisänä vielä kävelyä. Velttoilupuolelta löytyy lehtien ja kirjojen lueskelua ja turhaa television katsomista. 

Lappiin suunnataan taas keväämmällä. Tämä kuva on viime vuoden reissulta Ylläkseltä:


Vielä pitää moneen kertaan könytä Varkausmäen nousut, ennen kuin Lapin aurinkoladut kutsuvat. Tämä ylämäki on lievästi sanottuna tuttu.


Työelämästä kaipaan ennen kaikkea mukavia juttukavereita; aikuisia ja nuoria. Sekin joskus haittaa, kun ei enää oikein pääse ketään komentelemaan. Esimerkiksi ihan tavallinen sisävalvonta: vähän vaan sormella näytät suuntaa, ja heti alkaa tapahtua!


No jaa, ei se tainnut ihan joka kerta sataprosenttisesti toimia…

Aurinkoista ja virkistävää hiihtolomaa kaikille toivottaa
Maarit


(matematiikkaa ja muuta kevyttä viihdettä Kuoppakankaalla 1974 – 2010)

- kiitos Maaritille, jari k