Energiapäivät 2012

20. helmikuuta 2014

Kuoppiksen ystävänpäivä 2014

 Perjantaina 14.helmikuuta oli siis ystävänpäivä ja täällä Kuoppiksen koulullakin sitä perinteisin jutuin vietettiin. Koulupäivä oli muutenkin vähän rennompi kuin yleensä.



Sanna ja Merja kaksintaistelussa.

Ensimmäinen päivän erikoisuuksista oli se, että kaikkien olisi pitänyt pukeutua liikennevalo-teeman mukaan. Eli pukeutumisväri määräytyi parisuhde tilanteen määräämästi näin: Vihreä/vapaa, Keltainen/säätöä ja Punainen/varattu. Mutta, älkää edes luulko, että koulussa näki vain näitä värejä.. Tässä välissä huomautankin, että mihinkään ei ollut pakko osallistua.


Isännät vs. Emännät pelissä emännät 9M luokalta voittivat.
Isännät Matti ja Jouni joutuivat tappion takia lukemaan tervehdyksiä.



 Yhtenä perinteenä tänäkin vuonna koulussamme oli Halipassi -kilpailu. Kello 9 alkaen sai alkaa keräämään haleja ja halattavan nimi tuli passiin. Eniten haleja ennen kello 12 välkkään mennessä kerännyt voitti. Tänä vuonna eniten haleja saanut oli Anu-Liisa Pehkonen 8M luokalta. Onnea vielä hänelle.


Lotta Kurosen lauluesitys.

 Kello 10 kokoonnuttiin koko koulun voimin saliin katsomaan, mitä tukioppilaat ja oppilaskunta olivat meille yhdessä keksineet. Noin tunnin mittainen "show" oli varsin mukava, ainakin sen puoleen, ettei tarvinnut opiskella. Ensimmäisenä meille esiintyi Lotta Kuronen 7M laulaen Rihannan Unfaithful-kappaleen. Tämän jälkeen seurasi muutamia pelejä/leikkejä esimerkiksi ystäväpeliä. Myös opettajat pääsivät osallistumaan.


 Tunti huipentui n. 15minuutin mittaiseen näytelmään, jonka oli tukarit meille kehitelleet.  Näytelmä kertoi kahdesta pojasta, joiden molempien treffit menivät samana iltana täysin penkin alle, mutta he sitten päättivät pitää treffit keskenään. Lopulta pojat lähtivät tyytyväisinä treffeihinsä toinen toista kantaen tapahtumapaikalta pois, kuka tietää minne. Näytelmän jälkeen luettiin vielä ystävänpäivä terveisiä, joita oppilaat/opettajat toisilleen olivat lähettäneet.

 Kello 12 välitunnilla oppilaskunta piti myös kahviota. Päivä oli varmasti useimpien mieleen, ja olihan tämä myös hyvää vaihtelua arkiseen koulunkäyntiin.



Kuvat ja teksti by Jutta Vihonen 9A.